Klimatilpasning i Kokkedal

Klimatilpasning i Kokkedal

Her kan du se den nye folder om klimaprojektet i Kokkedal

Fredag den 6. januar 2012 kunne sløret løftes for et storstillet klimatilpasningsprojekt i Kokkedal området, som omhandler byomdannelse og klimatilpasning med specielt fokus på håndtering af de store regnmængder, som området omkring Usserød Å har oplevet de senere år.

Ligeledes er det visionen, at der skabes en række rekreative og aktive områder, som vil gøre Kokkedal området til et attraktivt og bæredygtigt boligområde til glæde for beboerne.

Klimatilpasningsprojektet er formentlig det største af sin slags i Danmark til dato, og økonomien beløber sig til ca. 118 mio. kr.

Ab Hørsholm Kokkedal er en aktiv partner i det partnerskab som udgøres af Fredensborg Kommune, Realdania, Lokale- og anlægsfonden samt Boligforeningen 3B.

Du kan læse nærmere om det store og visionære klimatilpasningsprojekt her og du kan se en video om projektet herunder.

Specielt omkring afd. 9 - Byengen/Nordengen: 

Tirsdag den 10. januar 2012 var beboerne i Byengen/Nordengen indkaldt til orienterende møde omkring en enestående mulighed for at indarbejde klimatilpasning i den planlagte renovering af Byengen/Nordengen.

På mødet blev der fremvist forskelligt materiale, som kan ses nedenfor.

Bjarne Steen Larsen fra Fredensborg Kommune orienterede om det store klimatilpasningsprojekt ved hjælp af denne powerpoint præsentation: Klimatilpasning i Kokkedal.

Arkitekt og rådgiver Søren Amholt fra Thora Arkitekter orienterede om mulighederne for at indarbejde klimatilspasningsprojektet i Kokkedal i forbindelse med renoveringen af Byengen/Nordengen ved hjælp af denne powerpoint præsentation Helhedsplan.

Slutteligt gennemgik rådgiver Jesper Rindholt fra Kuben Management en række powerpointspræsentationer, som kan ses nedenfor:

Resume frem til 2012.

Økonomisk investeringsramme.

Hvor skal penge komme fra.

Overordnet tidsplan.

Info om foreningen

Andelsboligforeningen Hørsholm Kokkedal er en boligforening med 8 afdelinger med i alt 1.023 lejeboliger.

Boligerne udlejes i samarbejde med Boligkontoret Danmark.

Find os her

Post-It
Ledigt erhvervslejemål

01-10-2018

Moderne og attraktivt erhvervslokale på Usserød Kongevej 7B i Hørsholm til leje

Hvis du er interesseret kan du finde flere oplysninger og kontaktinformationer her.