Velkommen til Byengen, Nordengen

På afdelingens vegne vil vi gerne byde dig velkommen på vores hjemmeside. Vi håber med denne hjemmeside at kunne række dig en hjælpende hånd til løsning af de mange problemer, der måtte opstå.

Du finder her oplysninger om, hvorledes Andelsboligforeningen fungerer - og hvilke rettigheder og pligter, du har. Samtidig findes der en række oplysninger om boligen og dens udstyr - ligeledes om hvorledes de forskellige materialer skal behandles.

Hverken afdelingen eller du kan være interesseret i, at der sker skader på tingene på grund af mangelfuld information.

Skulle der melde sig problemer, hvor du ikke kan finde svar på hjemmesiden, er du altid velkommen til at henvende dig til ejen­doms­kon­to­ret eller ad­mi­ni­stra­ti­onen.

 

 

Hos os kan du leje en dejlig bolig, hvor du på den ene side er tæt på skov og eng, mens du på den anden side er tæt på indkøb, offentlig transport, skoler og børneinstitutioner.

Venlig hilsen

Afdelingsbestyrelsend

YouSee

Hos YouSee står vi alle opført med den lille pakke, da det kun er det, vi betaler for i øjeblikket. Derfor har YouSee udsendt et tilbud, som vi ikke kan bruge til noget, da vi alle i øjeblikket faktisk modtager den store pakke. Der vil komme en bus fra YouSee, hvor de vil informere os videre om, hvilke muligheder vi har. Dette forventer vi sker i midten af april, i god tid inden vi overgår til den lille pakke.

 

[Klik for at lukke]

 

Aktiviteter
Bestyrelsesmøde

15-03-2018

Bestyrelsesmøde kl 16:00
i Byengen 230

Se Referat

Næste møde: Torsdag den 19. april.

Cafe Naboskab

22-03-2018

Spiseaften i Cafe Naboskab

Menu: Buffet m. Lasagne, Falaffel og Græskarsuppe

Tilmelding: Lone Schrøder. dls@tdcadls.dk 40136384 (Send SMS)

Se Cafe Naboskab

Hygge i Byengen

09-04-2018

Hver mandag kl. 14:00 - 17:00

i Selskabslokalet,
Byengen 230

Der holdes lukket den 26. april og den 2. maj.

 

Se vores præsentationsfolder her:
Byengen Nordengen Kokkedal
 

Facebook